Neleman introduceert authentieke chocolademelk in vintage fles van O-I

Neleman introduceert authentieke chocolademelk in vintage fles van O-I

Schiedam - Owens-Illinois, Inc. (NYSE: OI), ‘s werelds grootste producent van glasverpakkingen, levert de fles voor een nieuw product van Neleman: de dagverse biologische, fairtrade chocolademelk. De traditioneel ogende fles van 500 ml verwijst naar de typische glazen melkfles van vroeger en benadrukt het pure en duurzame karakter van de chocolademelk. 

Voor Neleman was glas een vanzelfsprekende keuze. Glas straalt immers niet alleen kwaliteit en puurheid uit, maar is door zijn unieke kenmerken de duurzame verpakking bij uitstek.  Aangezien O-I de mondiale expert is in de productie van duurzame en merkonderscheidende glasverpakkingen, koos Neleman O-I als partner.

“Zowel O-I als Neleman dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. We werkten vorig jaar al samen rond een glasverpakking voor de  '50 Reasons & 30 Wishes' biologische wijnen,” zegt Sacco Jansen, Account Manager Food & NAB Benelux bij O-I. “We zijn dan ook trots dat voor de verpakking van dit authentieke melkproduct wederom is gekozen voor ons glas. Naast het feit dat wij samen een duurzame boodschap uitdragen, bevestigt het onze goede relatie.”

Met de biologische, fairtrade chocolademelk komt Neleman tegemoet aan de stijgende vraag van consumenten naar eerlijke, duurzame, pure en veilige producten. Er werd gekozen voor een 500 ml Fraicheur fles, die het pure karakter van de verse chocolademelk benadrukt. Het traditionele ontwerp van de glasverpakking zorgt bovendien voor een nostalgische noot en doet denken aan de melkfles van vroeger.

Derrick Neleman, oprichter van Neleman: “De puurheid van onze chocolademelk wilden we terugzien in de verpakking. O-I vertaalde met de traditionele look van deze nieuwe fles uitstekend onze wensen en waarden. Bovendien wordt de smaak van de chocolademelk perfect bewaard en zie je direct de kwaliteit van ons product.”


Voor meer informatie

Neleman
Derrick Neleman
31 (0)6 1241 1228
hallo@wolk.je

Outsource Communications
Ilse Derijck
+32 2 451 00 12
ilse.derijck@outsource.be

Contacteer ons
Ilse Derijck Outsource Communications
Ilse Derijck Outsource Communications
Over O-I

Bij O-I Glass, Inc. (NYSE: OI) houden wij van glas, en we zijn er trots op dat we meer glas maken dan welke andere producent van glazen flessen en potten ter wereld dan ook. We tillen producten naar een hoger niveau door een duurzame verpakking te creëren die emoties oproept, merken in iconen te transformeren, en dagelijks boven onszelf uit te stijgen om zinvolle, magische momenten te creëren. We helpen voedings- en drankmerken zichzelf uit te drukken zodat ze een emotionele band met hun consumenten kunnen opbouwen. Ons wereldwijde hoofdkantoor bevindt zich in Perrysburg, Ohio (Verenigde Staten) en ons team van meer dan 27.500 medewerkers, werkzaam in 78 fabrieken verspreid over 23 landen, heeft in 2019 een omzet behaald van $6.7 miljard. We streven ernaar iets te maken ‘what matters’, om stap voor stap de wereld gezonder en mooier te maken. Ga voor meer informatie naar o-i.com.